Algemene Voorwaarden

Home  /  Algemene Voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

​Fotosessie
Bij een fotosessie op locatie buiten Montfoort, geldt er een toeslag van € 15,- en worden er reiskosten ad € 0,35 per kilometer in rekening gebracht. Langer boeken of uitloop is (in overleg) meestal geen probleem. De kosten zijn € 25,- per 15 minuten.
Van één pose worden meerdere foto’s gemaakt, hier wordt door Nancy Zwaal Fotografie de mooiste uitgekozen en bewerkt. De overige foto’s, zoals foto’s met gesloten ogen, wegkijkende blikken, meerdere foto’s van dezelfde pose e.d. worden niet verzonden. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen de fotografe zeggen. Dat geeft haar namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera.

Fotobestanden
Uw foto’s zullen binnen de aangegeven vermelde dagen, beschikbaar staan via WeTransfer tenzij anders afgesproken. Spoed opdrachten zijn mogelijk in overleg. Uw foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en na-bewerkt (belichting, contrast en eventueel andere kleine aanpassingen), dit is bij de prijs inbegrepen. Veelzijdig retoucheren gebeurt niet zonder overleg. De foto’s worden altijd in hoge kwaliteit verzonden. Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen.

Auteursrecht
U hebt vrij gebruiksrecht van de foto’s. De klant geeft de fotograaf toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. Nancy Zwaal Fotografie zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 12 maanden uit haar archief /opslag verwijderen.

Algemeen
Nancy Zwaal Fotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. Nancy Zwaal Fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. Nancy Zwaal Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. De foto’s op www.nancyzwaal-fotografie.nl mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Nancy Zwaal. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Bij gebruikmaking van de diensten van Nancy Zwaal Fotografie in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Betaling
Bij Nancy Zwaal Fotografie kunt u pinnen, contant betalen of middels een Tikkie. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Cadeaubonnen en kortingscodes
Kortingscodes zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Nancy Zwaal Fotografie en bij de balie van Beautyplaza. Deze zijn geldig tot en met 1 jaar na uitgiftedatum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

Annuleringsvoorwaarden
In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening.
Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden hier natuurlijk geen kosten aan verbonden.
Indien Nancy Zwaal Fotografie de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal Nancy Zwaal Fotografie kosteloos een andere afspraak met u maken en u hierop 20% korting geven.

Aansprakelijkheid
Nancy Zwaal Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de Fotograaf of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma.
Nancy Zwaal Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geadviseerd of geleverd. Nancy Zwaal Fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, en nog veel meer….

Privacy en persoonsgegevens
De Privacyverklaring van Nancy Zwaal Fotografie kun je HIER vinden.