Over mij


“Je bent mooi precies zoals je bent”, dat is mijn visie voor fotografie. Emoties, in elke vorm, is wat mij raakt en dát moment wil ik vastleggen. Eén foto moet al genoeg zijn om te achterhalen waar het moment over gaat.

nancy zwaal profielfoto

Fotograaf

Nancy Zwaal


Nancy Zwaal fotografie staat altijd klaar om uw mooiste momenten vast te leggen. Vanaf het eerste moment dat ik een camera vast kon houden, zocht ik al objecten om vast te leggen. Een van mijn eerste foto’s was het vastleggen van de voorbereidingen van mijn ouders bruiloft, op 8-jarige leeftijd.

Sindsdien is mijn passie alleen maar dieper en groter geworden waardoor ik in 2012 met enorme enthousiasme mijn bedrijf Nancy Zwaal Fotografie heb gestart.

Na een aantal fotoreportages voor Radiostad Montfoort gemaakt te hebben, werd ik op basis van de resultaten gevraagd om tijdens “A State Of Trance” van Armin van Buuren, de dancecrew te fotograferen. Hiermee was mijn trend gezet, Nancy Zwaal Fotografie vertrok in sneltrein vaart.

Vanwege mijn passie voor fotografie en mijn gevoel om op het juiste moment de juiste foto te maken, heb ik de waardering gekregen van de vele opdrachtgevers.

“Je bent mooi precies zoals je bent”, dat is mijn visie voor fotografie. Emoties, in elke vorm, is wat mij raakt en dát moment wil ik vastleggen. Eén foto moet al genoeg zijn om te achterhalen waar het moment over gaat. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, lekker zichzelf kan zijn en vooral dat er veel plezier is. Dit levert dan ook de mooiste foto’s op.

Ik heb een lange tijd met heel veel plezier alle fotoshoots in mijn huis gedaan, maar het was tijd om groter te groeien!!
Op 1 oktober 2015 heb ik de sleutels overhandigd gekregen van mijn eerste eigen bedrijfsruimte/fotostudio in Montfoort.
Per 1 februari 2020 ben ik weer een nieuw avontuur gestart door mijn fotostudio in Beautyplaza Montfoort te openen.

Elke dag prijs ik mijzelf zeer gezegend dat ik dit werk mag doen en zoveel mooie mensen voor mijn lens mag hebben.
Ik hoop ook u gauw te mogen verwelkomen.