Zakelijk Portret / Personal Branding Fotoshoot

Home  /  Zakelijk Portret / Personal Branding Fotoshoot

Zakelijk Portret / Personal Branding Fotoshoot

 1. Je werkt alleen.
  Als ondernemer is het belangrijk om een goede foto’s van jezelf te hebben.
  Het doel van een zakelijk portret / personal branding fotoshoot is onder andere wat mooie portretten van jouw als ondernemer. Daarnaast is het slim om een eigen beeldbank te creëren.
  De foto’s die tijdens de shoot worden gemaakt, kun je dan gebruiken voor je website, social media en andere uitingen. Het staat een stuk professioneler om je eigen foto’s hiervoor te gebruiken in plaats van standaard (stock) foto’s.De uitstraling van je bedrijf verwerk ik met de juiste compositie, achtergrond en belichting.
  Ik maak diverse foto’s van jouw: beelden waar je helemaal op staat, mooie close-ups, maar ook sfeerbeelden van jou in actie.
  We gaan opzoek naar diverse hoekjes en achtergronden in jouw pand of op een mooie (buiten)locatie. Tevens is er de mogelijkheid dat ik een achtergrond mee neem, zo creëer ik een kleine studio setting.
 2. Er werken meer medewerkers in het bedrijf.
  We weten allemaal hoe belangrijk afbeeldingen van goede kwaliteit zijn als het gaat om bijvoorbeeld social media marketing. Hoe geweldig zou het zijn als alle collega’s foto’s hadden waarmee ze met trots konden pronken op LinkedIn en in hun e-mailhandtekening? En dat ze blij zijn dat hun foto op jullie website wordt gebruikt?
  Laat mij daarom voor jullie nieuwe zakelijke portretten verzorgen. Hiermee kun je professionele afbeeldingen van jullie medewerkers laten maken en deze in je hele bedrijf gebruiken.
  Nancy Zwaal Fotografie maakt foto’s van de medewerkers op verschillende locaties in en om het pand, met zijn of haar eigen expertise, of geposeerd bij mijn studio setting.
  Doordat de foto’s in een dezelfde stijl worden gefotografeerd ontstaat er een eenheid, wat zeer belangrijk is.

Date:

Prev
Next