Fotoshoot

Say Cheese..

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf omdat je nu echt eens leuk en met zijn allen op de foto wilt, in plaats van steeds maar die selfies? Of willen jullie iemand een fotoshoot cadeau doen? Dan ben je bij Nancy Zwaal Fotografie aan het juiste adres. 

Ik vind het ontzettend leuk om jullie als gezin, familie of groep te fotograferen. Dat kan zowel in mijn fotostudio, die uitgerust is met meerdere verschillende achtergronden, als buiten op een stoere of juist mooie locatie. Het zou ook een locatie kunnen waar jullie met zijn allen zijn vanwege bijvoorbeeld een familie uitje. 

je bent mooi, precies zoals je bent

Tijdens deze ongedwongen fotoshoot maken wij een tastbare herinnering voor later. Mensen zoals ze zijn in al hun schoonheid en spontaniteit, dat wil ik laten zien. Mijn ongedwongen manier van werken geeft de foto’s een authentiek en spontaan karakter.

Ik maak portretten die dicht bij jezelf staan. Mijn motto is dan ook “je bent mooi, precies zoals je bent”. Uniek, spontaan en vooral ontspannen.
Portretten van jezelf, je kinderen, met de hele familie of met je vriend(innen)groep, het is allemaal mogelijk. 

De tijd dat je aanwezig bent draait het helemaal om jou/jullie. Je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben. Tijdens de fotoshoot help ik graag tijdens het poseren zodat je op je best op de foto’s staat. 

Visagie & Hairstyling

Wil je de fotosessie volledig in stijl doen, dan schakelen we onze visagist en hairstylist in.
Samen met de visagist kies jij welke look bij jou past. Naturel of meer aangezet?
Stijl haar, krullen of opgestoken? De totale visagie en hairstyling duurt maar liefst 1 uur zodat jij op je mooist op de foto staat.

Klik hier voor kledingtips

 


Nancy Zwaal Fotografie Portfolios