Zwangerschap

Mini-You

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Jouw lichaam is op dit moment een mini-mensje aan het maken en dat is ontzettend bijzonder!
Hoe leuk is het als je straks, als je baby eenmaal geboren is, nog een tastbare herinnering hebt aan je zwangerschap? We maken buikfoto’s met en zonder eventuele grote broers en zussen erbij. Van jou alleen of samen met je partner. Voor op het geboortekaartje of je privécollectie.

Rond de 32 en 36 weken is je buik mooi rond, het is dan ook de mooiste tijd om je zwangerschap vast te (laten) leggen.
Natuurlijk kan het ook vroeger of later in de zwangerschap. Houd er wel rekening mee dat later in de zwangerschap het risico bestaat dat je gaat bevallen voordat de fotoreportage heeft plaatsgevonden.

Jij doet er toe

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Het licht wordt optimaal afgesteld en je krijgt duidelijke aanwijzingen voor een mooie pose. We doen er alles aan om jou op je gemak te stellen.
Jouw zwangerschap is bijzonder en dat willen wij zo perfect mogelijk vastleggen met onze zwangerschapsshoot in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie.

Variatie

Kies je voor een foto in een casual outfit of ga je voor een intieme foto in lingerie? Houd je van kleurrijk of juist sober? Of wil je misschien een intieme foto met je partner? De zwangerschapsfotoshoot wordt zoals jij wilt.
Je kunt zelf eigen accessoires meenemen zoals; schoentjes (van jezelf van vroeger), speentje, knuffeltje, echo, roze of blauwe lint, muisjes (in de kleur van het geslacht). Daarnaast heb ik zelf ook dingen liggen zoals doeken, speciale jurken en andere spulletjes die we kunnen gebruiken.

Visagie & Hairstyling

Wil je de fotosessie volledig in stijl doen, dan schakelen we onze visagist en hairstylist in.
Samen met de visagist kies jij welke look bij jou past. Naturel of meer aangezet?
Stijl haar, krullen of opgestoken? De totale visagie en hairstyling duurt maar liefst 1 uur zodat jij op je mooist op de foto staat.

Klik hier voor handige tips


Nancy Zwaal Fotografie Portfolios