Newborn

Jullie prachtige wonder is geboren, geweldig!

Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Tijdens de newborn fotoshoot legt Nancy Zwaal Fotografie de eerste momenten van jullie kleintje vast. Ze worden zo snel groot, daarom is het vastleggen van die kleine handjes, voetjes en het snoezige hoofdje leuk voor nu én later.

De foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 3 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. In dat geval kunnen we je baby in verschillende houdingen leggen en “opkrullen”, zonder dat je kleintje er hinder van ondervindt.
Dit kan op veel verschillende manieren. Mijn voorkeur gaat altijd uit om de puurheid van jullie baby vast te leggen. Ook is het mogelijk jullie kindje met leuke accessoires te laten fotograferen.

Veiligheid, rust, warmte, hygiëne

Uiteraard kunnen jullie ook als gezin gefotografeerd worden, samen met de eventuele broertje(s) en zus(jes), iedereen is welkom. Mocht je de foto’s op het geboortekaartje willen gebruiken, dan zorg ik dat je binnen 48 uur na de fotoshoot alvast de eerste digitale fotobestanden ontvangt.

Bij Newborn fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en jullie kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen. Veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot.

Ik maak gebruik van verschillende achtergronden, rieten manden, zachte dekentjes, gebreide mutsjes, haarbandjes en meer accessoires. Ik heb ook verschillende super schattige kleertjes die gebruikt mogen worden.
Jullie kiezen de kleuren en accessoires die jullie mooi vinden. Je kunt zelf ook een (lievelings) knuffeltje, een dekentje, of andere eigen accessoires meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de shoot.

Knuffelen, voeden en lekker slapen

We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en dat er tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige moeder/vader.
Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Tijdens de fotoshoot is er voor de ouders uiteraard mogelijkheid om er bij te zitten met thee of koffie.

De baby zal terwijl hij of zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen.

Klik hier voor handige tips


Nancy Zwaal Fotografie Portfolios