Cake Smash

Home  /  Cake Smash

Cake Smash

LEKKER KLIEDEREN MET ETEN

Hoerrraa.. Jullie “kleintje” is of word 1 jaar!! Dit wil je op een speciale manier vieren en hier wil je mooie herinneringen van hebben.

Bij een cake smash fotoshoot maken we spontane foto’s van je kindje met een heerlijke, mooie taart, die vervolgens wordt “gesmashed”. Het kliederen met het eten en het stukslaan van de taart zorgen voor geweldige foto’s. Niet alle kindjes zijn gecharmeerd om vies te worden, maar ja, ook dát hoort bij jullie kleintje en zorgen voor hillarische foto’s voor later.
Er wordt speciaal voor jullie kindje een prachtige taart gemaakt in de kleuren die jullie kiezen, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Ik maak eerst foto’s zonder taart, zodat je ook gelijk wat mooie portretfoto’s van hem/haar hebt. Daarna krijgt jullie kindje de taart erbij en wordt de Cake Smash fotoshoot een klein feestje!

Na het kliederen, eten en smashen kan je kindje eventueel nog even lekker badderen tijdens de Splash fotoshoot; lekker schoon worden in een authentiek badje en gelijk geweldige foto’s maken.
De taart mogen jullie na afloop uiteraard mee naar huis nemen. Vaak is er nog een heleboel over en ziet de taart er nog redelijk eetbaar uit..
Je kunt de foto’s gebruiken als verjaardags uitnodigingen, als decoratie voor zijn/haar verjaardag, of gewoon als een toffe herinnering voor later.

 

Date:

Prev
Next